Willem Kloet

Bedrijfsmassage010 is in 2009 opgericht door Willem Kloet (1972).
Masseren met gevoel, masseren met passie en compassie en aandacht voor de persoon staan hoog in het vaandel. Met een massageachtergrond als voetreflexoloog en een honger naar meer massagekennis en vaardigheden wilde ik meer mensen ‘raken’ met mijn massages. In 2007 heb ik de opleiding TouchPro Stoelmassage afgerond en vanaf dat moment haal ik steeds meer voldoening uit het geven van massages en wil ik niets liever dan het professioneel beoefenen van het massagevak.

Masseren geeft mij veel voldoening omdat massages een positieve uitwerking hebben op lichaam en geest. En het mooie is dat een massage vrijwel direct resultaat heeft. Als stoelmassage practitioner heb ik veel ervaring opgedaan bij grote en kleine bedrijven, instanties en instellingen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik inmiddels duizenden massages heb mogen geven en de massage tot in de puntjes beheers.

Ik volg regelmatig bij-en nascholingen waar nieuwe massagetechnieken en grepen worden geleerd. Deze nieuwe grepen en nieuwe kennis kunnen in de praktijk worden toegepast. Enkele karaktereigenschappen en kernwoorden die bij mij horen: ‘Go The Extra Mile’ , grenzen verkennend, balans zoekend, sociaal, in beweging, empatisch, synergie, spiritueel maar down to earth met een gezonde dosis humor.