Minimale besteding, maximaal effect

Werknemers zijn het kostbaarste ´kapitaal´ van een bedrijf. En omdat voorkomen nog steeds beter is dan genezen is goed onderhoud eenvoudigweg het beste. Een structurele inzet van stoelmassage binnen uw bedrijf levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van uw medewerkers en van uw organisatie. Dat maakt stoelmassage niet tot een luxe, maar tot een verstandige investering.

Een zieke werknemer kost de werkgever gemiddeld 250,-­ per dag. Voor hetzelfde bedrag ontvangt een medewerker een jaar lang eens per maand een stoelmassage. Een stoelmassage werkt preventief, stress verminderend en vitaliserend.

Effectief en efficiënt

Enkele voordelen die de investering in stoelmassage zeker waard zijn: ­

  • Het langdurig ziekteverzuim daalt: Stoelmasssage zorgt voor minder stress en kan RSI-klachten en KANS (Klachten aan Armen Nek en Schouders) verlichten en voorkomen.
  • Stoelmassage bevordert het fitgevoel, de productiviteit, en het concentratie-en prestatievermogen.
  • Wie beter in zijn vel zit, presteert beter!
  • Een fijne werksfeer. Het bedrijf is betrokken bij het welzijn van de medewerkers, dit wordt door hen gewaardeerd.
  • Direct resultaat: de massage werkt ontspannend en verkwikkend. De spieren en gewrichten in het bovenlichaam zijn weer soepel en los.
  • Stoelmassage werkt preventief. Het draagt bij aan bewustwording van houding en overbelasting. Kortom: MASSAGE WERKT!

Dit blijkt ook uit diverse onderzoeken naar de effecten van stoelmassage op de werkplek.


De massage

Stoelmassage is speciaal ontwikkeld als bedrijfsmassage en daarom zeer geschikt om op locatie geven. De TouchPro©Europe stoelmassage is gebasseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt over de kleding heen gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen.

De massage is ter bevordering van de lichamelijk conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten zoals RSI-KANS en de symptomen van stress.

Een stoelmassage duurt 15 minuten en de verkwikkende en ontspannende massage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontwikkelde stoel door een ervaren en gediplomeerde stoelmasseur.


De werkplek

Een kleine plek in uw bedrijf verandert in een ogenblik in een massageruimte. De ergonomische massagestoel wordt opgesteld, u neemt plaats met de kleding aan en na 20 minuten kunt u weer helder, uitgerust én fit weer aan het werk. U bepaalt zelf hoe vaak de masseur langs komt.

Onderzoek heeft uitgewezen dat u van minimaal 2 keer per maand het meeste profijt heeft. De stoelmassage heeft dan namelijk een positief preventieve uitwerking, met andere woorden de spieren in het lichaam ‘herinneren’ zich de prettige aanraking, en anticiperen zo op de massage.

Duur: 15 min.
Maak een afspraak